20170826 151700

Plajele din Ammouliani

Plajele din Ammouliani au nisip auriu și fin, Marea Egee etalează o gamă variată de culori, există multe plaje, mai mici sau mai mari, printre care Alikes, Megali Ammos, Agios Georgios, Faka, etc

Alikes 

Plaja este situată într-un golf natural, are o lungime de aproximativ 1 km, iar marea este frumoasă de culoare albastru deschis. Pe plajă există umbrele și șezlonguri.

Există mai multe baruri și un restaurant pe plajă, care oferă o gamă largă de preparate și specialități de pește.

Agios Giorgios

Agios Giorgios este o plajă cu nisip auriu, apă puțin adâncă și un peisaj unic. Aici, veți găsi o mulțime de cafenele și taverne.

Karagatsia 

O plajă mică, de o frumusețe rară, semi-sălbatică, străjuită de doi versanți ce se unesc cu marea.

La fel ca toate plajele din Ammouliani, are nisip fin, iar apa este limpede. Acesta este un loc foarte liniștit pe care cei mai mulți îl vor iubi, mai ales seara vă puteți relaxa și privi apusul soarelui.

Megali Ammos 

Plaja Megali Ammos este situată în cel mai sudic punct al insulei, cu vedere la Insula Drenia. Este o plajă cu nisip alb și apă cristalină, cu formațiuni de roci sculptate în jurul plajei.


Drenia

Plaja Drenia, este plaja principală a grupului Insulelor Drenia din partea sudică a insulei Ammouliani. Această plajă are nisip fin și este amenajată cu șezlonguri și umbrele.

Aici se poate ajunge cu barca din Ouranoupoli sau din portul Ammouliani.

Există o tavernă minunată care vă așteaptă! 🙂 Experiența va fi fantastică!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.